Стендъп комедия в подкрепа на Holiday Heroes

За втора поредна година кралят на този жанр в България — Иван Кирков, посвети шоуто по повод рождения си ден на Holiday Heroes. Двучасовият спектакъл препълни The Comedy Club Sofia с приятели на рожденика и фенове на стендъп културата. А средствата за вход, събрани от всички гости, Иван Кирков дари на каузата ни, за да допринесе хиляди семейства да посрещнат Коледа 2017 с пълна празнична трапеза.

Смехът до пръсване в благотворителното комедийно шоу в подкрепа на каузата ни гарантираха Иван Кирков, Васил Ножаров, Ицо Радоев, Петя Кюпова, Филип и Цецо. Така отпразнува своя 34-ти рожден ден основателят на най-посещавания клуб в София. А в края на представлението си Иван Кирков отдели време и за благотворителен търг, отново в помощ на Holiday Heroes. Гостите наддаваха за тениска с автографите на всички комедианти от сцената на The Comedy Club Sofia.

Така благодарение на рожденика с огромно сърце и неговия екип, които разплакват от смях всички в The Comedy Club Sofia, събрахме 1158 лв. в помощ на предстоящата ни коледна кампания.

Благодарим ви сърдечно, Иван Кирков и The Comedy Club Sofia!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn