Щрак.бг се включиха в #ДариОбяд

Варненската компания за онлайн маркетинг Щрак.бг стана част от редиците на Празничните герои, като се включи в инициативата ни #ДариОбяд и дари 185 лв. на каузата ни. Креативният и чаровен екип на фирмата не просто събра и ни дари сума, с която да осигурим празнични продукти, но превърна офис-акцията си във вълнуващо събитие.
За да ангажираме всички колеги и да допринесем в духа на инициативата, решихме няколко човека да сготвим домашно приготвени ястия, които след това „продавахме“ благотворително на колегите.
Направихме си разнообразно меню, изцяло домашно приготвено – 2 вида салати, баница, мусака, хумус, хляб, пиле в сирена и бисквити.
Всеки един от нас беше изключително отдаден на инициативата и емоцията в офиса беше невероятна!“, разказа Ваня Маринова, маркетинг специалист в компанията.

Щрак.бг е фирма с голямо сърце, която предлага дизайн, разработка, бета-тестинг и оптимизиция на софтуер, уеб и мобилни приложения. Екипът на Щрак е специализиран в създаването на иновативни решения, които помагат на предприемачи от България и света да ръководят своя бизнес по-ефективно.

Инициативата ни #ДариОбяд е насочена към служителите на малкия, средния и големия бизнес. Всичко, което трябва да направите, е да дарите сумата, която обикновено плащате за храна в обедната почивка, да си направите селфи и да го публикувате във Facebook с хаштаг #ДариОбяд. Можете да дарите събраната сума чрез PayPal, ePay.bg или по банков път. Повече подробности за начините на дарение тук. Всички събрани средства от инициативата на Holiday Heroes ще бъдат използвани за закупуване на хранителни продукти за празничните пакети, с които хиляди семейства в нужда да посрещнат Великден.

Прочетете повече за инициативата #ДариОбяд.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn