Събираме хранителни продукти в МЕТРО и Фантастико

Фантастико и Holiday Heroes

Този Великден ти обещахме да помогнем на 5000 български семейства да посрещнат достойно и щастливо празника, като напълним трапезата им с хранителни продукти и напитки.

 

От 26-ти март до 12-ти април ще събираме средства на територията на верига супермаркети „Фантастико“ в кварталите „Иван Вазов“, „Бояна“, „Драгалевци“, „Симеоново“, „Студентски град“ и „Гео Милев“ (SkyCity Mall).

 

Ние и нашите доброволци ще бъдем на разположение в магазините от 18 до 20 часа за делнични дни и от 11 до 15 часа през уикенда.

 

За пръв път Holiday Heroes ще се позиционира и в двата магазина на „Метро Кеш & Кери“ в София. На 4,5,6-ти и 11,12,13-ти април от 10 до 20 часа ще разговаряме с посетителите на веригата и ще събираме хранителни продукти за нуждаещи се българи.

 

Дистрибуцията на събраните продукти до домовете на българите, които ще зарадваме, ще се случи в дните от 14-ти до 17-ти април.  

 

В хода на кампанията ще те информираме за всички подробности около събирането, пакетирането и разнасянето на събраните хранителни продукти, за да ти докажем, че прозрачността е наш основен приоритет.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn