Sutherland са футболният шампион на 2017

Десет отбора се включиха във футболното издание на „Спортувай с мисия“. Победител в четвъртия поред турнир стана отборът на Sutherland. Второто място си извоюваха Schenker, следвани от Red Devil и Lidl. След тях в класацията останаха отборите на ASBIS, Fadata, SBTech, In Time (отбори 1 и 2) и eSky.

За да поздрави и награди шампионите, събитието уважи и бившият футболист Методи Деянов. Домакин на турнира отново бяха верните ни приятели от „Мусагеница спорт“, които вече четири години безвъзмездно дават възможност на българския социално отговорен бизнес да се включва в серията спортни турнири „Спортувай с мисия“.

В чест на участниците Празничните герои организираха демонстративен мач с „Отбор на сърцето“. Капитаните на всички отбори успяха да премерят сили с Монти, Миро от Big Brother, Играта, Енчев и Лъчо от група „СкандаУ“.

Награди за победителите имаше от „Болярка“, Pepsi и вода „Белисима“, които през целия ден се погрижиха да няма жадни на терена. Участниците получиха още подаръци от STR8, B.U. Много признателност за партньорите ни от Right Rental и съдиите, които проведоха турнира – Йордан Кирчев, Сами Шелбая и Богдан Петров.

Екипът ни благодари и на всички отбори, които се включиха в турнира и за пореден път показаха, какво е „Любов в действие“. С тяхно участие се събраха 7850 лв. в подкрепа на предстоящата кампания. Всички приходи ще бъдат използвани за закупуване на хранителни продукти за празничните пакети в кампания „Коледа 2017“.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn