Sutherland са новите футболни шампиони на Holiday Heroes


Отборите на DB Schenker и LIDL спечелиха второ и трето място

За “Спортувай с мисия” и Holiday Heroes 6-ти октомври беше ден за футбол. Каузата на празничните герои и любовта към спорта изправи в приятелска, но напрегната битка десет отбора от социални отговорни компании, които работят на територията на страната. Техия пример и футболна страст събраха 8850 лв. в подкрепа на хиляди семейства в нужда.

Първото място отиде в ръцете на Sutherland, а втори и трети останаха тимовете на DB Schenker и LIDL. Всички на почетната стълбица получиха специални подаръци – хитовите газирани плодови води AKVO и Cosmetic Plus.

Специален гост на турнира футболна звезда Христо Янев, който откри събитието. В състезанието между компании се включиха ASBIS, два отбора на The Stars Group, Intime, Advanced Nutrients, и новите ни празнични герои от Factset и SOS Locksmith, които направиха футболната надпревара толкова вълнуваща. Октомврийското футболно издание на “Спортувай с мисия” се проведе с безрезервната подкрепа на Right Rental, “Болярка”, H20, Dominos и “Парамедикс”. Водещ на оспорваните финали беше чаровният Наско Михайлов, който направи събитието още по-вълнуващо.Всички събрани средства ще бъдат използвани в подкрепа на предстоящата ни кампания “Коледа 2018”. Виж как може да допринесеш тук: https://holidayheroes.bg/dari/

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn