Как да празнуваш 14-ти февруари, ако си необвързан

Както може би си забелязал, този месец говорим активно за любовта. Светът се върти около нея, а всички влюбени са истински щастливци. Ако ти обаче подминаваш червените балони и сладникавите картички с лекота и изобщо не си попаднал в плен на романтичната еуфория, просто защото няма с кого да споделиш този така дългоочакван от всички любовен февруарски ден, имаме нещо да ти кажем. Отново имаш повод да празнуваш – чествай любовта към себе си и живота.

 

Как да го направиш без да попадаш под влиянието на обществото, че това е празник само за влюбени двойки и максимално да се забавляваш на романтичната дата? Ето ги нашите предложения.

 

Най-хубавият празник е споделеният.

Покани на едно място всички свои необвързани приятели и превърнете вечерта в пир за сетивата. Украсете масата с ухайни цветя, ароматни свещи и задължителната обилна вечеря, която ще приготвите заедно. Пълните чаши с червено вино са задължителни – знаеш, че на 14-ти февруари не трябва да пренебрегваш и българския народен празник в чест на свети Трифон Зарезан.

 

Ако нощта е твоята най-добра приятелка, а клубните партита задължително условие за петък, значи няма нужда да ти припомняме, че градът те очаква, пълен с всички онези необвързани хора, готови за забавления и нови запознанства. Присъедини се към тях!

 

Предпочиташ спокойствието и уюта вкъщи?

Няма проблем, просто не забравяй, че идеята да отвориш вдъхновяващата книга на нощното ти шкафче и да слушаш любимите си драматични балади, може да бъде рискована. Рискуваш да пренебрегнеш личното си щастие и да потънеш в дълбока апатия към живота, просто защото не споделяш леглото си с никой в момента.

Как да празнуваш на 14-ти февруари

Ако пък си от типа хора, които са осъзнали, че са си самодостатъчни, искаме да те поздравим. Достигането до такова върховно заключение е път, осеян с непрестанни вътрешни съмнения, които алармират под натиска на обществените схващания.

 

Самотата е свобода, убедени са много хора и ако ти също проповядваш тази сентенция, предстои идеалният момент да си подариш онова, от което се нуждаеш. Спонтанно пътуване до близка дестинация, ден изпълнен с абсолютно бездействие, а може би дори СПА процедури, и не на последно място повод да направиш онова, за което никога не ти стига времето.

 

Представи си, че на 14-ти февруари имаш цялото време на света и прави онова, което ти носи щастие. Току виж ти хареса и продължиш традицията през останалите дни. Пожелаваме ти го!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn