Тенис. Декември. Велико Търново. О, да!!!

След футбола, баскетбола и картинга, на дневен ред е турнир по тенис – разбира се, с кауза. Поредицата „Спортувай с мисия“ се завръща, но този път на тенис корта. Благотворителното събитие ще се случи броени дни преди кулминацията на кампания „Коледа 2017“.

Кой може да участва?

Турнирът е насочен към български социално отговорни компании. Те трябва да сформират отбори от по двама души. Всеки участник ще получи брандиран екип. Записването продължава до 20 ноември. Повече информация открий тук: https://holidayheroes.bg/tennis/.

Турнирът ще се проведе с любезното домакинство на спортен център „Хемус“, Велико Търново. Да, ще пътуваме до старата българска столица, за да видим кой от българския бизнес е най-най на тенис корта. Очакват ни демонстративни мачове, срещи с посланици на Holiday Heroes и разбира се, удовлетворението, че заедно помагаме на хиляди български семейства да преживеят една по-истинска Коледа.

Празничните герои организират благотворителния турнир по тенис под наслов „Спортувай с мисия“ с подкрепата на сдружение „Актив“ и „Арена Тенис“.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn