The Comedy Club Sofia събра 949 лeва в подкрепа на Holiday Heroes

Един от най-добрите български комедианти, собственикът на столичния клуб за стендъп комедия Иван Кирков, събра приятели и фенове на скечовете на живо на разплакващо от смях благотворително шоу по случай рождения си ден.

На 30 август, заедно с комедиантите Васил Ножаров, Александър Деянски, Николай Банков, Калин Кръстев и Николаос Цитиридис, Кирков отпразнува 33-годишнината си в препълнения клуб на ул. „Леге“ № 8 по един нестандартен и вълнуващ начин. Комедиантът реши да посвети личния си празник на благотворителността и да обърне внимание на добротворството. Всички гости на рожденика и почитатели на стендъп комедията станаха съпричастни към каузата на Holiday Heroes, като си закупиха благотворителни билети. След шоуто на комедиантите Иван Кирков организира търг, също в подкрепа на Празничните герои, а сред артикулите беше и снимка с личен автограф на актрисата от култовата комедия „Алф“ и посланик на Holiday Heroes – Ан Шедийн (Кейт Танер).

Иван Кирков и The Comedy Club Sofia дариха 100% от приходите от билети и от търга на Holiday Heroes. Сумата от 949, 00 лв. ще се използва за закупуване на хранителни продукти, които да станат част от от празничните пакети на организацията в кампания „Коледа 2016“.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn