10-те най-романтични филми на всички времена

В духа на най-романтичния месец няма как да останем безучастни по темата. Ние от Holiday Heroes сме на най-големите романтици на земното кълбо, които живеят, за да празнуват, особено когато поводът е любовен. Признаваме си, че лесно се трогваме от червените сърчица, цветните букети и класическите вечери на свещи в навечерието на топлия празник.

 

Ако смяташ, че си член на нашия фен клуб на любовта, със сигурност ще се зарадваш да си припомниш едни от най-романтичните филми на всички времена. Предлагаме ти да им отделиш специално внимание именно този месец, за да разпалиш огъня в сърцето си и да заразиш с емоции всички около теб. Тези велики сценарии се гледат на запалени свещи и под топло одеяло.

 

филм "Тетрадката"филм "Хубава жена"филм "Титаник"

„Тетрадката“ е филм за безкрайната сила на любовта. Историята се базира на литературния бестселър на Николас Старк и се развива на екран по един невиждан начин. За някой това може да бъде велика любовна история, а за други – ужасяваща житейска трагедия. Ние те оставяме да решиш сам от кои си.

 

„Хубава жена“ е прекрасна романтична комедия, която ни напомня за буйния живот през 90-те. Приказка за съвременната Пепеляшка и нейния принц в ролята на  Ричард Гиър, която естествено завършва с щастлив край за героите и положителни емоции у зрителя.

 

„Титаник“ или филмът, който никога няма да спре да ни разтърсва. Борба за власт и успех, една тайна любов и едно огромно изпитание. Класиката на Джеймс Камерън е перфектният избор за един красив 14-ти февруари, прекаран у дома.

филм "Бодигард" филм „Когато Хари срещна Сали“ филм „Мемоарите на една гейша“

„Бодигард“. Филмът легенда на всички времена. Бурната любовна история на известна певица и нейния бодигард, който спасява живота ѝ. В крайна сметка всички се нуждаем от своя закрилник, на когото да даряваме любовта си.

 

„Когато Хари срещна Сали“ е филм, създаден преди близо 15 години, но напълно актуален и до днес. Какво ли се случва между две сродни души, които определят себе си като приятели, но тайно желаят да задълбочат взаимоотношенията си. Ние ще ви кажем – спира ги страхът. А как се справят с него, можете да видите в самия филм.

 

„Мемоарите на една гейша“ е една малко по-различна любовна история. Романтичната сага ни отвежда в тайнствения свят на гейшите и разказва живота на сивоока красавица, която се превръща в една от най-желаните изкусителки от мъжете. Може ли жена с подобна съдба да си позволи да обича?

 

филм „Имате поща“ филм „Незабравимата“ филм „Дневникът на Бриджит Джоунс“

„Дневникът на Бриджит Джоунс“ – романтичната комедия, заради която плачем, но не от тъга, а от смях. Препоръчваме ти историята на шантавата 30-годишна Бриджит, чийто живот е изпълнен с трагични и комични моменти. Ако вярваш, че любовта може да бъде хумористична – значи това е твоят филм.

 

„Незабравимата“ ни припомня, че няма нищо случайно и съдбата си знае работата. Привидно най-различните хора могат да развият невиждано силни чувства по между си, което пък прави животът толкова вълнуващ.

 

„Имате поща“ е история за това колко неочаквано влияние може да има Интернет над любовния ни свят. Във времена, в които технологиите са неизменна част от ежедневието ни, 14 години след заснемането на филма, историята продължава да бъде актуална и да се припознаваме в героите.

 

филм "Наистина любов"

„Наистина любов“ ни изпраща най-ясното послание със своите различни заплетени сюжети. Всичко, от което имаме нужда, е просто любов.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn