ЦСКА подкрепи Holiday Heroes

Червеният клуб подари топка и юбилейна тениска с автографите на целия отбор, които ще се продадат на търг по време на Sport Fest

Спортът наистина е мисия! И ФК ЦСКА доказва максимата ни. Момчетата на Христо Янев застанаха зад каузата ни за пореден път, за да помогнат на мисията ни хиляди семейства в нужда да получат пълни празнични пакети с хранителни продукти.

Специално за участието ни на фестивала на здравето и спорта в Бургас – Sport Fest, от ЦСКА ни подариха футболна топка и тениска с автографи на отбора. Фланелката е лимитирана серия от юбилейния мач на червените за 70-годишнината им. И двете спортни бижута ще бъдат продадени на благотворителен търг по време на участието ни на Sport Fest в Бургас, в периода 17-20 май. Всички средства от продажбата на топката и юбилейната фланелка ще се използват в подкрепа на предстоящата ни коледна кампания.

Ако си луд фен на ЦСКА, тази топка и лимитирана фланелка от 70-годишнината на червените могат да бъдат твои! Покажи не само любов към отбора, но и своята любов в действие към хиляди семейства в нужда.

Очакваме те в Бургас и благодарим от сърце на ЦСКА за този жест.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn