Търг за топка с автографи на волейболните национали


Искаш ли персоналните автографи на целия ни национален отбор по волейбол? Е, вече има как да стане!

Мъжкият национален отбор по волейбол на България застана зад каузата ни. Момчетата на Пламен Константинов поставиха подписите си на специална топка, която се дарява на Празничните герои.

Спортното бижу ще се представи на търг по време на участието ни на предстоящия фестивал на спорта и здравето в Бургас – Sport Fest. От 17 до 20 май сме на гости в морския град. Кътът ни се намира на пл. „Тройката“, а посетителите ги очакват безброй спортни изненади, с които да се забавляват и да подкрепят каузата ни.

Именно в полза на каузата ни българските волейболни национали дариха топка с автографи от целия отбор. Макар и безценна за нас, тя ще се продава на благотворителен търг. Така не само ще зарадваме някой фен на волейболните ни звезди, но и със средствата от продажбата отрано ше подкрепим предстоящата си кампания „Коледа 2018“. Ако искате да станете горд собственик на тази забележителна вещ от света на спорта, заповядайте на Sport Fest, където най-големият фен на волейболистите ни ще може да си тръгне с нея.

Повече информация за пътешествието на Holiday Heroes в Бургас вижте тук.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn