Търси се спонсор на сухи колбаси

Търси се спонсор на сухи колбаси за над хиляда семейства в нужда!

 

Апелираме българския бизнес да се включи още по-активно в кампанията и по този начин да осигурим по-богато меню на хиляди хора в нужда, в навечерието на празниците!

 

До този момент към Holiday Heroes се присъединиха десeтки фирми, сред които Nestle, Олинеза, Аги, Best Foods, Юнивиста, Жоси, Хели и много други.

 

Благотворителният концерт на Holiday Heroes ще се проведе на връх Цветница, тази неделя от 11.30 на Лятна сцена на Борисова градина.
Там ще събираме още дарения, чрез продажба на благотворителни значки, фризбира, картички и календари а на сцената ще се качат: Орлин, Белослава, Любо, Бобо, Сантра, Тони, Ангел и Моисей, Voice Of Boys, Балет НОВА и много други.

 

За празниците екип от доброволци, сред които над 50 популярни личности, ще разнесат пакетите лично до домовете на над 1000 семейства в нужда.

 

Ако искате да се запишете, като доброволец и да помагате в опаковането и доставянето на пакети с хранителни продукти по време на празниците, пишете тук или се обадете на горещата линия: 0885 885 555

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn