Ubisoft Sofia – Мисия: Изпълнена!

Екипът на Ubisoft Sofia, който се включи в глобалния благотворителен гейминг маратон Ubisoft Charity Jam, събра 5446 лева, в подкрепа на Holiday Heroes. Така създателите на едни от най-любимите видео игри в цял свят успяха да постигнат целта си и да помогнат на хиляди семейства с деца в нужда, да посрещнат Коледа 2015 с пълна празнична трапеза.

AuctionCharityJam-124
На 24 септември, в българското студио на Ubisoft, екипът осъществи и кулминационното събитие в благотворителната си програма! Събитието беше излъчвано на живо онлайн в Twitch канала на Ubisoft, а водещ беше любимият на родните геймъри и един от първите празнични герои – Роро Кавалджиев. В рамките на един час, екипът на Ubisoft Sofia игра благотворително, за да могат да осигурят пълна празнична трапеза на български семейства в нужда. Те стартираха с популярната игра Assassin’s Creed Rogue, после продължиха с Rayman Legends и накрая завършиха с Just Dance Now. А по време на всяка игра, участващите бяха подложени на различни и много забавни изпитания.

AuctionCharityJam-176
Ubisoft Charity Jam стартира в понеделник, 21 септември. Още на следващия ден, Ubisoft Sofia организира три инициативи, с които да събере средства за каузата на Holiday Heroes. По време на традиционния Gaming Knights на Next TV, се проведе аукцион с лимитирани артикули, сред които уиникален пръстен и фигура на Едуард Кенуей. В сряда пък, разработчиците организираха благотворителен базар, събраните средства от който бяха удвоени от страна на компанията.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn