Уикенд на любовта

Събития на Holiday Heroes

Този уикенд показахме смисъла на „Любовта в действие“ с организирането на великденската ни работилница и базар на ръчно изработени предмети.

 

В събота в Mall of Sofia семейства и звезди с добри сърца боядисаха 200 яйца, за да подкрепят каузата. В празнични героини се превърнаха прекрасните Невена Бозукова – Неве, Йоанна Драгнева, Вики Терзийска, Милена от „Тройка на разсъмване“ и Милица Гладнишка, която се беше подготвила подобаващо с материали и идеи за украса. Снимки от събитието – тук!

Боядисване на яйца

В неделния следобед се проведе благотворителният арт базар със съдействието на BazArt.bg. Освен творенията на 13 от най-сръчните крафтъри у нас, на събитието се продаваха и красивите великденски яйца, украсени по време на работилницата. Снимки можеш да разгледаш тук.

 

Сред посетителите на неделния базар бе и поп певицата Ирра, която също симпатизира на добрата кауза.

 

Участниците дариха 50% от продажбите си, а някои от тях дадоха безвъзмездно цялата сума от продадените си творения. Заедно събрахме сумата от 295 лева, която ще ни помогне да закупим продукти за нуждаещи се семейства.

 

Ти също можеш да се превърнеш в истински герой като изпратиш SMS с текст „DMS GEROI“ на 17777 (за абонати на всички мобилни оператори) на стойност 1 лв. с ДДС, а за потребители на предплатени услуги – 1,20 лв. с ДДС.

 

Приемаме и дарения по банков път на:

IBAN: BG98UNCR70001521189069

BIC: UNCRBGSF

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn