Вече сме готови за Великден!

2

Пишем това с пръсти изцапани с боя за яйца и стомаси пълни с вкусен и здравословен козунак. Да, нашата работилница за великденски приготовления току що приключи. На първо място благодарим на партньорите ни от Art Rental, с които забъркахме целия този празничен рай.

Огромни благодарности на Победа, чийто вкусни бисквити изкушиха не само малките деца, който усърдно боядисваха яйца, но и техните родители. От детска закуска, бисквитите на Победа се оказаха източник на енергия, подкрепящ творческия процес.

Благодарим и на всички празнични герои, които ни посетиха – нашите доброволци, посланици и приятели. Не на последно място искаме да ти напомним да държиш под око Веселка Христова, която ни научи как да си приготвяме здравословни и суровоядски козунаци. Повече за нея на Facebook страницата й.

Вижте всички снимки от великденската ни работилница тук!

Денят или по-скоро вечерта продължава в софийския клуб „Dali”, където американската R&B легенда Blacsktreet ще представи своя чисто нов сингъл “Carry the Flame”, който и наш международен химн. Събитието започва в 21:00, повече инфо тук.

Очакваме те с приятели там!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn