Великденската ни кампания приключи успешно

Тони и Holiday Heroes

За съжаление, всяко хубаво нещо има своя край, а ние се намираме на прага на великденската ни кампания. След четири дни на неуморен труд, сме изключително щастливи да споделим, че успяхме да постигнем мисията си и зарадвахме 4350 нуждаещи се българи за празниците.

 

Празнични герои

През изминалите дни всички наши празнични герои – доброволци и български звезди, заедно опаковаха и доставяха пакети на Holiday Heroes, пълни с вкусни храни и напитки, до домовете на социално бедни хора. Празничните герои донесоха щастие не само в София, но и в Пловдив и Стара Загора.

 

Складът на Holiday Heroes

Последните пакети бяха доставени на 17-ти април, а певицата Анелия отдели от времето си и озари с усмивката си възрастно семейство. Тя им достави вкусни храни и напитки броени дни преди един от най-светлите християнски празници.

 

Анелия и Holiday Heroes

Ние искаме да благодарим на всеки един, който събуди героя в себе си и помогна по някакъв начин чудото на Holiday Heroes да се случи!

 

Празнични герои

Празнични герои

Очаквайте скоро пълни галерии, видеа и информация за всичко, което Holiday Heroes постигна в четвъртата си подред кампания. Дотогава може да следите новините тук или във Facebook страницата ни.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn