Великденската кампания на Holiday Heroes стартира

Официално лого на Holiday Heroes

Времето премина покрай нас неусетно и днес отново заставаме на стартовата линия на поредната ни – четвърта поред – инициатива. Великденската кампания на Holiday Heroes стартира и ние пак сме силно мотивирани да помогнем на 5000 български семейства да посрещнат достойно предстоящия християнски празник.

 

Заредени сме с безкраен ентусиазъм и увереност да успеем да постигнем своята не лека задача. Вече три пъти се уверихме, че правилната формула за успех работи. А именно, няма нищо невъзможно на този свят. Понякога просто е нужно огромно търпение, непоклатима воля и желание за работа.

 

Кампанията ни е създадена от хората за хората. Тъжен факт е, че броят на българите в нужда е прекалено голям, но с малки крачки се опитваме да достигнем до все повече. За да бъдат целите ни реално постижими, решихме да се опитаме да помогнем на 5000 семейства. В рамките на предстоящия месец търсим нуждаещи се хора, като всеки може да регистрира себе си, свои приятели или роднини на формата тук.

 

Екипът ни е прекалено малък, за да се справи с абсолютно всички задачи подобаващо. Само част от задълженията ни са свързани с набирането на средства за кампанията; информирането на обществото за дейностите ни; събирането, пакетирането и доставянето на всички хранителни продукти до дома на всеки един нуждаещ се българин.

 

Вече сигурно се досещаш, че сме затрупани с тонове работа и се нуждаем от един рядко срещан тип хора, които да ни помогнат. Онези, които са готови да отделят от времето си и да се отдадат безвъзмездно за каузата. Онези, които истински разбират смисъла на помощта и преживяват заедно с нас всяка емоция, която ни носи това преживяване.

 

Ако смяташ, че ти също си част от тези добронамерени българи, можеш да се включиш към „героичния“ ни екип, като попълниш своите данни тук. Нуждаем се от хора, които не просто обещават, а спазват обещанията си!

 

Видовете доброволческа дейност са всеобхватни – от фотографирането на нашите срещи със звезди и семейства в затруднено положение, до всякаква организационна дейност, свързана с кампанията.

 

Цялото приключение, наречено Holiday Heroes не свършва дотук. Като част от това преживяване ще имаш реалната възможност да срещнеш някои от своите любими български звезди и заедно с тях да работиш за каузите на кампанията.

 

За финал ти обещаваме, че тази пролет ще бъде още по-топла и слънчева. Ще се опитаме да стоплим сърцата на възможно най-много българи и да им вдъхнем надежда за едно по-добро бъдеще. А ти можеш да следиш събития покрай нас в социалните ни мрежи и на сайта.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn