Великденски благотворителен концерт 2013

Великденският благотворителен концерт на Holiday Heroes събира на едно място любимите български изпълнители. Това са Любо, Десислава, Сантра, Voice of Boys, Бобо, Del Padre, Веси Бонева, Тони, Михаела Филева и Венци, Ангел и Моисей и много, много други!

 

Заповядайте в Борисовата градина, тази неделя от 11.30 на лятната сцена за да подкрепим заедно над 2000 семейства в нужда от цялата страна.

 

Фирмите, които подкрепиха кампанията ще раздават много подаръци за всички, а нашите доброволци ще събират още дарения на място!

 

2000 СА ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВАТА В НУЖДА, КОИТО ЩЕ ПОЛУЧАТ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ ПРЕДИ ПРАЗНИЦИТЕ!

 

HOLIDAY HEROES СЕ РАЗРАСТВА БЪРЗО, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ХИЛЯДИ ДОБРОВОЛЦИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА!

 

ОСВЕН В СОФИЯ, ПАКЕТИ ЩЕ БЪДАТ РАЗНЕСЕНИ ДО БЕДСТВАЩИ СЕМЕЙСТВА В, КОСТИНБРОД, КЮСТЕНДИЛ, МОНТАНА, ПЛОВДИВ, ВЪРШЕЦ, ВИДИН, КАРЛОВО, САМОКОВ, ВЕЛИНГРАД, РАКОВСКИ, ПЛОВДИВСКО, ВАРНА, ДОБРИЧ И ОЩЕ!

 

Апелираме българския бизнес да се включи още по-активно в кампанията и по този начин заедно да осигурим по-богато меню на хиляди хора в нужда, в навечерието на празниците!

 

До този момент към Holiday Heroes се присъединиха десетки фирми, сред които Nestle, Олинеза, Аги, Best Foods, Юнивиста, Жоси, Хели и много други.

 

Благотворителния концерт на Holiday Heroes ще се проведе на връх Цветница, тази неделя от 11.30 на Лятна сцена на Борисова градина.
Там ще събираме още дарения, чрез продажба на благотворителни значки, фризбита, картички и календари, а на сцената ще се качат: Орлин, Белослава, Любо, Бобо, Сантра, Тони, Ангел и Моисей, Voice Of Boys, Балет НОВА и много други.

 

За празниците екип от доброволци, сред които над 50 популярни личности, ще разнесат пакетите лично до домовете на над 1000 семейства в нужда.

 

Ако искате да се запишете като доброволец и да помагате в опаковането и доставянето на пакети с хранителни продукти по време на празниците, пишете тук или се обадете на горещата линия: 0885 885 555

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn