VMWare и Ангел Караньотов вдигнаха купата в Sofia Karting Ring

Article

Четиринадесет отбора премериха сили в надпреварата по картинг. Но само един беше най-бърз и това стана отборът на VMWare, който под вещото ръководство на Ангел Караньотов спечелиха златните медали.  Със съвсем малка разлика, след тях се наредиха отборите на ВАС Про и Porsche Inter Auto. Турнирът по картинг между комапнии е сред фаворитите в серията благотворителни състезания „Спортувай с мисия“, в които компаниите мерят сили помежду си. Ето защо, въпреки, че участващите компании са осем на брой, по традиция, някои от тях излъчиха по няколко отбора в състезанието. Това бяха Fadata, Porsche Inter Auto и Ник Електроникс.

Чист феър плаей и безпрой позитивни емоции имаше на пистата на любезните ни домакини от  Sofia Karting Ring. За ведрото настроение и мотивация наотборите се погрижи топ водещият – Наско Михайлов. (бел.ав. Благодарим ти, Наско!). А за стратегията на отборите помагаха едни от най-успешните имена в автомобилизма. Ангел Караньотов помогна на шампионите да спечелят заветното първо място. Но освен него на пистата бяха рали пилотите Ясен Попов и Даниел Попов, RedBull Kart Fight 2017 шампионът Веселин Паунов и първият българин, пилот във формула БМВ и шампион на България по картинг – Коко Върбицалиев.

 

Всички участници получиха специални подаръци от STR8 и B.U., а тонизиращите напитки на Pepsi и вкусните белгийски чипсове Rogers дадоха много енергия и настроение на участниците и техните фенове.

Благоадарим на всички, които се включиха в турнира като участници, спонсори, партньори и ментори на състезанието. С тяхна помощ се събраха  8400 лв. от входни такси на участващите компании, които ще се използват за закупуване на хранителни продукти, с които ще се напълнят празничните пакети в кампания „Коледа 2017“.

Благотворителният турнир по картинг се проведе с помощта на:

ДомакинSofia Karting Ring

Отбори – Метрореклама, Fadata, NIK, Аз Ям, VMWare, Advanced Nutrients, Porsche Inter Auto BG, ВАС Про

С подкрепата на – Pepsi, STR8, B.U., Rogers Chips

С медийната подкрепа наБНТ, Bulgaria ON AIR, The Voice, Magic TV, Planeta, БНР, Дарик Радио, Magic FM, радио Витоша, радио Веселина, actualno.com, sportlive.bg, vibes.bg, gol.bg, sportal.bg , HiLife

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn