VMWare спечелиха купата по боулинг на Холидей Хироус

Пет отбора премериха сили в благотворителния турнир по боулинг на Холидей Хироус вчера, а с купата си тръгнаха представителите на VMWare.

VMWare, SBTech, Pepsi, Advanced Nutrients и традиционният отбор от посланици на Холидей Хироус се събраха в Playground, Paradise Center, за да подкрепят инициативата „Спортувай с мисия“. Поредицата от благотворителни спортни събития има за цел да обедини социално отговорни компании около мисията и този Великден хиляди семейства в нужда да получат празнични пакети и да посрещнат празника достойно.

„Страхотна е подкрепата, която можем да окажем на семействата, които имат нужда. Прекрасно е, че участваме в тази инициатива. Благодаря на Холидей Хироус, че ни поканиха, и ще ги подкрепяме винаги“, сподели мецосопранът Гергана Николаева, която взе участие в турнира заедно с дъщеря си. „Дано да има повече хора, които наистина желаят да направят добро!“, добави тя.

„Аз, като човек, който започна от самото начало на Холидей Хироус, съм горда с това, че съм доброволец в тази кампания. Надявам се да продължаваме и да се случват все по-хубави неща и да се увеличават семействата, на които можем да помогнем“, не скри вълнението си и певицата Тони, верен приятел и поддръжник на каузата за добро. През 2013 г. тя подари на Празничните герои песента си „Любов“, а след турнира вчера разкри, че работи върху идеята за ново парче, което да посвети на каузата.

По време на събитието участниците и гостите се освежиха с разнообразни напитки, осигурени от Pepsi Bulgaria. Всички състезателите получиха козметични продукти на Premium Health Products и почетни грамоти за участие, а първите три отбора – и аксесоари с марката Canyon, предоставени от Asbis. Специална изненада за всеки от първенците от VMWare бе стек от спортната напитка Gatorade, отново осигурени от Pepsi Bulgaria.
Освен с почетни грамоти, подаръци и весело настроение, състезателите си тръгнаха от турнира с чувството, че са били част от една вечер, която наистина създава промяна.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn