Водещи на БНТ станаха доброволци

Даниел Михайлов и Юлия Наева опаковаха и доставяха празнични пакети на Цветница

Вече няколко години водещият на новинарската емисия на БНТ Даниел Михайлов е в редиците на празничните герои. Водещият на „По света и у нас“ се включва в различни етапи на кампанията, за да помогне на семейства в нужда. Първоначално той беше част от неуморните доброволци в склада, които пълнят празничните пакети с хранителни продукти. В последните две кампании обаче Дани се включи и като доброволец по разноса, като лично достави пакети в домовете на семейства в нужда.

На Цветница Дани Михайлов отново стана празничен герой в склада, но този път беше довел и още един доброТворец. Той запали искрата на доброто и у колежката си Юлия Наева. Въпреки че водещата на „Денят започва“ е в напреднала бременност, тя стана част от доброволците, които опаковат пакети в склада. В следобедните часове двамата телевизионери се заеха и с доставката на пакетите.

Дани и Юлия посетиха дома на Светла – 85-годишна пенсионерка, която живее сама. От пет години е без течаща вода в дома си, защото той е в спорен имот, а водопроводите са прекъснати.
„Това е първата ми кампания, но със сигурност няма да е последна!“, категорична е водещата на сутрешния блок по БНТ Юлия Наева.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn