Волейболни звезди показаха умения в благотворителен турнир

Методи Ананиев, Симеон Александров и Георги Манчев станаха част от каузата „Спортувай с мисия“ на Holiday Heroes

DSC_0094

Миналата събота (18 юли) благотворителната организация Holiday Heroes откри сезона на благотворителните турнири със състезание по плажен волейбол. Събитието е част от поредицата „Спортувай с мисия“. То се състоя на терените на Спорт волей мания в Божурище и в него се включиха 12 отбора на социално отговорни компании, които подкрепят празничните герои.

Преди самият турнир българските волейболни звезди Методи Ананиев, Симеон Александров, които бяха и ментори на отборите в турнира, участваха в демонстрационен мач заедно с Георги Манчев, който беше съдия в турнира, и Аспарух Аспарухов – кмет на Божурище.

Големите победители в състезанието бяха Nestle. Те достигнаха до първото място под напътствията на Симеон Александров. Втори останаха Right Rental, с ментор Методи Ананиев. Трето място беше за тимът на Lactima, под ръководството на Георги Вълов, а отново Симеон Александров помогна на VM Ware да станат четвърти в турнира.

Всички средства, събрани от благотворителното събитие ще бъдат използвани за предстоящата кампания на Holiday Heroes – Коледа 2015.

Вижте кои бяха  най-вълнуващите моменти от събитието тук.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn