Яни, Франческа и Ивона събираха хранителни продукти за семейства в нужда

Победителят от „Фермата 3“ и едни от най-чаровните участнички в шоуто събраха над 60 кашона с продукти за великденската кампания на Holiday Heroes

Героите на реалити шоуто „Фермата 3 – Ново начало“, станаха и герои във великденската акция на Holiday Heroes „Избери, купи, дари“. Големият победител Яни, италианката Франческа и Ивона отделиха целия си уикенд, за да подкрепят каузата на празничните герои и да помогнат в събирането на хранителни продукти.

Тримата фермери се включиха в акцията „Избери, купи, дари“, която Holiday Heroes провежда вече три години в хипермаркети Kaufland. В двата дни на уикенда те събираха продукти, за да могат празничните герои да ги опаковат в пакетите, които и този Великден ще зарадват 5000 семейства в нужда в цялата страна. Както всички всеотдайни доброволци на каузата, така и звездните участници прекараха по цели четири часа всеки ден, за да разказват за акцията и кампанията на стотиците посетители и да приемат щедрите им дарения. За двата дни Яни, Франческа и Ивона успяха да съберат общо 13 колички, пълни с хранителни продукти, което се равнява на над 60 пакета. Всички тези продукти ще станат част от празничните пакети на организацията, които ще зарадват семейства в нужда в цялата страна за предстоящите великденски празници. Опаковането на продуктите може да гледате на живо на 31 март и 1 април, на официалната Facebook страница на Holiday Heroes.

Акцията по събиране на хранителни продукти „Избери, купи, дари“ продължава до 28 март. Всеки може да се включи, като дари продукт или стане доброволец, а повече информация може да намерите holidayheroes.bg/kaufland/.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn