„ПРАЗНИЧНИ ГЕРОИ”- „HOLIDAY HEROES”.

„ПРАЗНИЧНИ ГЕРОИ”- „HOLIDAY HEROES”.
Любов в действие!

Holiday Heroes” е уникална инициатива за България, защото за първи път показа, как се прави благотворителност „от врата на врата”.  Идеята на кампанията беше да достави лично хранителни продукти за празничната трапеза за Коледа на хора, които са в изключителна нужда и живеят в крайна бедност.

Всяка една от популярните личности, които се включиха в кампанията, носиха кашоните с хранителни продукти до вратата на всяко едно семейство. Лично, Илияна Раева и нейните Златни момичета, певиците Сантра и Йоанна, актрисата Евелина Борисова, сестрите Ивайла и Божидара Бакалови, журналистката Ива Дойчинова и много други известни хора се срещнаха очи в очи с болката на хората и им дариха храна за празничната трапеза. Всяко семейство получи кашон с хранителни продукти на стойност 150лв.

До този момент, никой от популярните личности в България, не беше участвал в подобна кампания. Нито един от тях, не се беше докосвал до страданието и болката на толкова много хора в нужда. Личният контакт и възможността да доставят малко радост и храна на бедни хора, донесе на всички, участвали в Коледната кампания “Holiday Heroes”, изключително удовлетворение, както и нетърпение да се включат в следващата инициатива.

Кампанията “Holiday Heroes”, беше широко отразена във всички електронни и печатни медии. Тази прозрачност убеди част от корпорациите в България,  да дарят средства и да помогнат с хранителни продукти.  По този начин, за по-малко от месец бяха събрани 160хил.лв, с които бяха нахранени 1000 семейства за Коледа.

Идеята на инициаторите на кампанията – американският бизнесмен Майкъл Струмейтис и неговите партньори – Евгений Йорданов и Робърт Хигинс е да поощрят и да дадат пример на корпоративния бизнес в България, за това как се прави подобна кампания.

Тяхната компания „Advanced Nutrients”, ежегодно отделя процент от печалбата си за благотворителност. За тях това е „социална отговорност” и те смятат, че всяка фирма, която развива дейност в дадена държава е длъжна да притежава и да демонстрира тази „социална отговорност”.

Чрез Holiday Heroes”, Майкъл, Евгени и Робърт призовават българският бизнес да направят благотоворителността част от тяхната фирмена политика.

ЗАТОВА, АКО СТЕ БЪЛГАРСКА ИЛИ ЧУЖДА КОМПАНИЯ, КОЯТО РАЗВИВА БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ И ИСКАТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА ХОРА В НУЖДА, ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В КАМПАНИЯТА ЗА ВЕЛИКДЕН!

МОЖЕТЕ ДА УЧАСТВАТЕ С ПАРИ, ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ И ВСЯКА ДРУГА ПОМОЩ. БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ ЕДНА УНИКАЛНА ИНИЦИАТИВА. СТАНЕТЕ НАШИЯТ ГЕРОЙ ЗА ВЕЛИКДЕН.

 HOLIDAY HEROES ПРОДЪЛЖАВА И ЗА ВЕЛИКДЕН! ОЧАКВАМЕ ВИ!