#ZAPALI искрата на доброто с Holiday Heroes

Приятелите ни от Български дарителски форум инициираха чудесна кампания по повод 1 октомври – Европейския ден на фондациите и дарителите. „Седмица на фондациите и дарителите“ е под мотото „Запалени по добрите каузи“, а целта е да запалим искрата на доброто, като заедно с десетки български и международни организации и компании разкажем истории за филантропия, дарителство и за промяната, която фондациите и дарителите носят в България.

Нашата история започна през зимата на 2012 г., когато искрата на доброто в България запали Майкъл Струмейтис – инициаторът на Holiday Heroes. Искра, която вече близо четири години пали сърцата на все повече корпоративни и индивидуални дарители и доброволци, а в същото време топли и дарява на хиляди семейства пълна празнична трапеза на светлите християнски празници Коледа и Великден.

И Вие можете да запалите или пренесете искрата на доброто и да станете Празничен герой малко преди деветата ни кампания „Коледа 2016“, като:

  • Участвате в серията ни благотворителни спортни турнири „Спортувай с мисия“
  • Направим заедно индивидуален CSR проект
  • Ни дарите средства по банков път, чрез ePay или PayPal
  • Изпратите SMS с текст DMS GEROI на номер 17 777
  • Се запишете като доброволец

Споделете начините, по които може да се помогне на каузата на Holiday Heroes и разкажете на приятелите си. Нека и те да да бъдат Празнични герои.

И разбира се – използвайте хаштага #zapali, за да бъдат добрите истории все повече.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn