Запиши се в турнира по КАРТИНГ „Коледа 2016“ !

Заедно с приятелите ни от Sofia Karting Ring подготвихме голяма предколедна изненада за всички любители на бързите скорости. „Спортувай с мисия“ продължава на 17 ноември с турнир по картинг между компании „Коледа 2016“.

След огромния интерес към великденското издание и много желаещи отново да се включат в турнира, решихме да зарадваме Празничните герои и за първи път да повторим състезанието. Ето защо картинг турнирът тази година има втора част – „Коледа 2016“. Ментори на участващите отбори отново ще бъдат най-големите имена на България в автомобилните спортове – Димитър Илиев, Крум Дончев, Ангел Караньотов, Павел Лефтеров и Николай Върбицалиев. Именно те ще мотивират състезателите и ще им помогнат да изградят стратегия, която да ги доведе до първото място в благотворителния турнир.

В състезанието по картинг, както и във всеки друг турнир от серията „Спортувай с мисия“, могат да участват компании, които да запишат представителен отбор от служители. Крайният срок за записване е до 2 ноември, а всеки отбор за турнира по картинг трябва да е от 4-ма души, на които Holiday Heroes осигурява брандирани с логото на фирмата участник екипи. Участващите компании заплащат такса, като всички събрани средства ще бъдат използвани за закупуване на продукти за кампания „Коледа 2016“.
Информация за турнира по картинг „Коледа 2016“

 • Дата: 17 ноември 2016г.
 • Място: Sofia Karting Ring
 • Час: от 19:00 ч.
 • Такса-дарение: 700 лв. /отбор
 • Записване:
  Венета Станева
  +359 886 494 344
  v.staneva@holidayheroes.bg
  или чрез онлайн форма

Повече информация: https://holidayheroes.bg/karting/
С медийната подкрепа на Дарик Радио, DarikNews, Gong.bg, Actualno.com, Sportlive.bg

Очакваме ви!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn