Златните момичета и Лео дадоха автографи на коледни картички

 

Световните шампионки по художествена гимнастика и Лео Бианчи подкрепиха Holiday Heroes като оставиха коледни пожелания на специално изработени за тях картички, които ще се продават.

 

Световните шампионки по художествена гимнастика подкрепиха отново празничните герои, които и тази година искат да помогнат на 5,000 семейства в нужда да посрещнат Коледа с пълна празнична трапеза.  Грациите лично написаха коледни пожелания и оставиха подписа си на специално направената за тях огромна, ръчно изработена картичка. Неин автор е доброволката на празничните герои Дарина Узунува, която създаде колаж с някои от най-добрите моменти от историята на отбора. Картичката с автографите на златните момичета и треньорката им ще стане част от кампанията „Не е нужно да си голям, за да помогнеш“.  Лео също остави своето пожелание на картичка, изработена от Дарина.

 

Феновете на златните момичета и на Лео ще могат да се сдобият с уникалните картички с автографите в магазина на Scandal Kids в Bulgaria Mall, където тече кампанията “Не е нужно да си голяма, за да помогнеш“. Не забравяйте, че тази неделя, в 12:00 часа, на партера в Bulgaria Mall, празничните герои са подготвили и пъстра работилница, на която ще се оцвети огромна картичка. Всички деца ще могат да се включат в оцветяването, а картичката ще остане в мола до края на месеца.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn