Звезден отбор се включва във футболния турнир на Holiday Heroes

 

 

Орлин Павлов, СкандаУ, Играта и Лео Бианки  ще мерят футболни сили с 21 отбора в благотворителното събитие

 

За трета поредна година Holiday Heroes стартира мащабната си коледна кампания. За начало на тазгодишното издание празничните герои залагаме на турнир по мини футбол. В събитието, което ще се състои на 11 и 12 октомври, ще вземат участие над  22 отбора на едни от най-успелите и големи компании в страната.

smarts

Наред с корпоративните участници в турнира се присъединява и звездният отбор на Лео Бианки. Вече са известни имената и на останалите съотборници на усмихнатия италианец. Със звездна фланелка ще видим певците Орлин Павлов и Играта и бийтбоксър номер едно в България Skiller. Към тях се присъединяват още момчетата от хитовата банда СкандаУ, както и небезизвестният DJ Doncho, познат на всеки клубен меломан.

unicredit

Освен музикални звезди, отборът на Лео залага и на лица от риалити формати. Така на терена ще се наредят Миро, победител в Биг Брадър 2, и колоритният Панайот от третия сезон на хитовия риалити формат. Компания ще им прави и синът на Георги Мамалев – Алекс.

 

На игралното поле ще излязат корпоративните футболни формации на Unicredit BulbankBNP Paribas Personal Finance,Smart CommunicationsMaxGreat Wall, HPKammartonNIKAsicdepot,Vivacom Unimasters Logistics,  СИБАНК MtelBellaNetInfoPepsi, GeneraliRed Devil CateringМусагеница СпортCarlsbergAdvanced Nutrients„Отборът на сърцето“ с капитан Лео Бианчи.

 

Официален застраховател на футболното събитие е Generali, а за кетъринга на футболните ентусиасти в благотворителната инициатива са се погрижили CarlsbergPepsi и Red Devil Catering. Техническото обезпечаване ще е в ръцете на Right Rental, а за терена ще отговарят от Мусагеница Спорт.

 

Всичко за събитието можете да следите на Фейсбук страницата ни.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn