„Звездни стажанти“ събраха 16 869 продукти за семейства в нужда

Участниците в първия сезон на световноизвестното предаване, което се излъчва в ефира на Нова Телевизия, поставиха своеобразен рекорд в уникалната акция. Тази седмица двата отбора имаха за задача да подкрепят благотворителна кауза и единодушно избраха това да бъде Holiday Heroes.

Задачата, в която стажантите вложиха сърца, вълнение и старание, се превърна в огромен успех – само за 2 часа те успяха да съберат 16 869 продукта с приблизителна равностойност 30 000 лв. С други думи, звездите, сред които и дългогодишния посланик на каузата ни Рут Колева, осигуриха близо 1000 празнични пакета за семейства в нужда, които ще посрещнат Великден с пълна трапеза.

Ако и ти искаш да последваш примера на звездните стажанти и да се превърнеш в част от празничното чудо, не се колебай да се включиш до 25 април. Научи  как да станеш доброволец или дари продукти за кампанията на Холидей Хироус „Избери, купи, дари“, докато пазаруваш във верига „Кауфланд“.

Добрината на хората трогна до сълзи звездите. „Нямаше как да не се разплача, след като първият дарител за нашата кауза беше едно прекрасно малко момиченце, което дойде към мен с поглед, който не мога да забравя”, сподели актрисата Алекс Сърчаджиева.

„Всеки един от нас знае какво е да имаш, знае какво е и да нямаш. Моето семейство също е чакало пакетите. Това е адски важно да се случва – да се помага на хората; това е топлата връзка между хората от всеки един статус в България“, не скри вълнението си рапърът 100 Кила.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn