Звездните герои опаковат и доставят празнични пакети

Третият ден от опаковането и доставките на празничните пакети донесе радост на над 1000 семейства. В склада на Pepsi/ Експресо към доброволците се присъединиха и футболистите на ЦСКА. Момчетата на Христо Янев отделиха от времето между тренировките, за да бъдат съпричастни и помогнат за каузата на Холидей Хироус, като опаковат пакети за семейства в нужда. Редом до тях застана и Пандата на foodpanda.bg, които осигуряват вкусен обяд за всички доброволци през целия период на подготовка на пакетите.

Талантливите изпълнителки Тони и оперната певица Гергана Николаева оставиха в храм „Свети Дух“ празничен пакет за Лариса, безработна дама без дом с три висши образования, която се прехранва от кофите и спи при храма.

Телевизионната водеща и авторка на блестящия роман „Завинаги“, Константина Живова, чийто официален видео-блог „TRY WITH INA“ можете да следите в YouTube и Vbox7, достави празничен пакет в дома на Вера – самотна майка с три деца. Вера беше на работа, но синовете й с радост приеха подаръка за Великденската трапеза.

Празничните герои Теди Кацарова и Дидо от Deep Zone зарадваха с празничен пакет 77-годишната вдовица баба Янка, която живее с безработния си син. Бабата сподели, че двамата разчитат единствено на вдовишката й пенсия.

Акцията по опаковане и доставка на пакети продължава до 26 април. Можете да гледате опаковането директно от склада онлайн в YouTube канала на Holiday Heroes. Всички новости около настоящата кампания следете в сайта на Празничните герои (www.holidayheroes.bg) и на Фейсбук страницата ни.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn