събота, юни 22, 2024
Спорт

Advanced Nutrients спечелиха благотворителния ни турнир по боулинг

На 28 февруари седем отбора, сред които отбора на звездните посланици на Holiday Heroes, премериха сили в благотворителния турнир по боулинг на Holiday Heroes. Тази година шампиони на боулинга станаха момчетата от Advanced Nutrients, които заслужено извоюваха първото място, следвани от Asbis и традиционните победители в боулинга – VMware. С най-добър индивидуален резултат завърши Митко Топалов от ASBIS.

Ето и крайното класиране:

  1. Advanced Nutrients
  2. ASBIS Bulgaria
  3. VM Ware
  4. SB Tech
  5. Отборът на Holiday Heroes
  6. Philips
  7. Magic Outdoor

За всички тях имаше специални награди, осигурени от STR8 и C-THRU, а всички участници получиха подаръци и от DENIM, LEOCREMA. Състезателите утолиха спортната жажда благодарение на приятелите ни от PEPSI и подкрепени с новата енергийна напитка MTVUP!, която се предлага на пазара от „Сарантис България” ЕООД

Общо седем отбора се включиха в поредното издание на поредицата на Holiday Heroes “Спортувай с мисия“. Благодарение на домакините ни от Playground Paradise Center и тимовете на социално отговорните компании успяхме не само да се забавляваме истински, но и да наберем средства за предстоящата ни кампания „Великден 2017“.
В състезанието се включи и един отбор от много специални за нас хора – посланиците на Holiday Heroes. Завидни умения на боулинг алеите показаха Милена Златкова, Лео Бианки, Гергана Николаева, Димана Мирчева-ДИА и Мис България Свят Галина Михайлова.

Събитието не би било толкова успешно и без нашите всеотдайни доброволци. Благодарности на всички празнични герои! Всички снимки от турнира можете да разгледате.
Ще се видим на 23 март – този път на картинг пистата. Запиши се.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *