Анелия с концерт за Holiday Heroes

Изпълнителката ще изнесе благотворителен концерт в подкрепа на каузата на празничните герои – хиляди семейства в нужда да имат пълна празнична трапеза.

 

По време на тринадесетите годишните музикални награди на телевизия „Планета“ и в навечерието на предстоящатата великденска кампания на Holiday Heroes, Анелия изненада публиката, че тази есен ще изнесе самостоятелен благотворителен концерт за да помогне на каузата на празничните герои. След като получи награда за „Оригинално присъствие на концертната сцена“, хитовата изпълнителката покани на сцената ръководителката на благотворителната кауза Росица Томова, за да анонсират заедно предстоящото събитие.

 

PlanetaTV Awards 2015
Анелия и мениджърът на проекта Holiday Heroes- Роси Томова на сцената на 13-ти Годишни Музикални Награди на Телевизия Планета

Анелия е сред първите посланици на Holiday Heroes, които през 2012 година започват да разпространяват идеята да се помогне на хиляди социално слаби семейства, самотни майки, хора в неравностойно положение да получат пълни празнични пакети с хранителни продукти. Изпълнителката става част от първата организация за директна благотворителност в България, като заедно със стотици доброволци доставя пакети директно до домовете на семействата, за да бъде трапезата им наистина празнична за Коледа и Великден.

 

През последната кампания на Holiday Heroes, Анелия посети дома на Гергана – самотна майка, която отглежда сама двадесет и две годишният си син – инвалид. Вижте тежката история на Гери и сина и, едно от безбройните семейства, на които Анелия помага заедно с Празничните герои тук.

 

Повече за предстоящото събитие следете на  уеб сайта и фейсбук страница на Holiday Heroes, както и на официалната фейсбук страница на Анелия.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn