„Книга за джунглата“ в подкрепа на великденската ни кампания

Великден 2016 отново обедини стотици хора, компании, идеи, събития и случки. Най-новото попълнение в редицата на Празничните герои са любимите герои „Книга за джунглата“. Те се включват със специална благотворителна прожекция на най-новото зрелищно приключение на Дисни, като всички приходи от продадените билети ще бъдат дарени за кампанията.

Бъди герой като Маугли, Багира и Балу и вземи билет за специалната субтитрирана прожекция на 20 април, 18:45, Cinemа City Mall of Sofia на бул. Александър Стамболийски 101. Билети за благотворителната прожекция можете да закупите само на касите на Cinemа City Mall of Sofia. Стойността им е 14 лв. с включени 3D очила. Стани част от уникалното кинопреживяване в джунглата на Киплинг, като същевременно помогнеш да осъществим осмата ни поредна кампания, за да могат хиляди семейста в нужда да посрещнат Великден с пълна празнична трапеза.
„Книга за джунглата“ е поверен на режисьора на „Железният човек“ Джон Фавро и създателите на „Карибски пирати“. В ролята на Маугли влиза невероятно харизматичният дебютант Нийл Сети, а с гласовете си се включват Бен Кингсли, Бил Мъри, Идрис Елба, Кристофър Уокън, Скарлет Йохансон, Джанкарло Еспозито, Лупита Нионго.

Всички герои, които ще изберат да съчетаят удовлетворението да помогнат на семейства в нужда с удоволствието да гледат страхотно кино, ще имат шанса да спечелят оригинални подаръци от „Книга за джунглата“. Не се бавете, а купете своя билет сега!
За повече информация следете страницата https://holidayheroes.bg и Facebook събитието: https://www.facebook.com/events/942115659220190/

Facebook страници на филма:

https://www.facebook.com/DisneyStudioBulgaria
https://www.facebook.com/ForumFilmBulgaria

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn