събота, юни 22, 2024
БлаготворителностИнтересно

Инициатива Следвай снежния човек

Включи се в инициативата „Следвай снежния човек“ в The Mall от 4 до 15 декември и подари детска играчка, която да стане част от 5 000 коледни пакета на Празничните герои.

Какво е Коледа без подаръци? Ами не е същото…. Особено за малчуганите, които толкова силно очакват празника. Ето защо Holiday Heroes организират своята традиционна акция по събиране на детски играчки, която е част от коледната им кампания. За да могат и децата от семейства в нужда да се зарадват на празника.

От 4 до 15 декември, Празничните герои ще събират подаръци за най-малките членове на хиляди български семейства в нужда, на които ще помогнат и тази Коледа. За втора поредна година тази акция ще се провежда в The Mall, София, а инициативата е под мотото „Следвай снежния човек“. Всеки посетител на търговския център може да донесе нова или добре почистена детска играчка и да я остави в къта на Holiday Heroes до големия снежен мечок. Всеки делничен ден от 18 до 20 часа, а в почивните от 14 до 18 часа, доброволци на каузата ще посрещат желаещите да дарят играчки. Но всеки, който желае да направи дете от семейство в нужда щастливо, може да остави играчка в къта на Holiday Heroes, дори и да няма доброволец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *