Ubisoft Charity Jam показва Любов в действие

UCJ_2015_Social_Studios_Sofia (1)

Ubisoft Sofia ще посвети на Holiday Heroes участието си в глобален четиридневен благотворителен гейминг турнир, наречен Ubisoft Charity Jam. Разработчиците от софийското студио, които участват в създаването на едни от най-известните игри в света, са си поставили за цел в рамките на проекта да съберат 5 000 EUR и да помогнат на Празничните герои да осигурят истинска Коледа на 300 семейства с деца в нужда.
Екипът на Ubisoft Sofia ще се включат в глобалното благотворително предизвикателство с едночасово пряко излъчване в интернет на 24 септември от 14 ч. Те ще играят различни любими свои игри, докато… са поставени в забавни и нестандартни условия :-) А всеки ще може да гледа това шоу абсолютно на живо – как – в Twitch канала на Ubisoft.
Като всяко готино събитие, това също ще има водещ. И ако името на глобалния хост на Ubisoft Charity Jam все още е тайна, то организаторите повдигат завесата и споделят кой ще бъде водещият в студиото в София. А това ще бъде любимият на родните геймъри Роро Кавалджиев, когото познаваш от NextTV и който е в редиците на празничните герои от самата им поява.
Ubisoft Charity Jam е най-мащабната инициатива в благотворителната програма на гейминг лидера. Всяка година от 2011 г. насам Ubisoft организира най-различни кампании за набиране на средства, с които да подпомага каузи, близки до екипите си по целия свят. Ubisoft Charity Jam за първи път тази година дава възможност и на световното гейминг общество да се включи в инициативата, а основният критерий, по който избират организациите, на които да помогнат, е прозрачността.

Виж видеопоканата

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn