събота, юни 22, 2024
БлаготворителностДжаджиТехнологии

Юбисофт чарити показва любов в действие

На 22 септември, по време на традиционния Gaming Knights турнир в Culture Beat, се състоя и специален благотворителен аукцион. Участниците в гейминг турнира имаха уникалната възможност да си закупят лимитирани артикули на едни от най-популярните игри на Ubisoft – Assassin’s Creed, Far Cry и Just Dance. Събитието беше изцяло в подкрепа на Holiday Heroes, а събраните средства са на обща стойност от 398 лв.

Това е най-мащабната инициатива от благотворителната програма на компанията, в която се организират кампании за набиране на средства, в подкрепа на локални благотворителни инициативи. От 21ви до 24ти септември, разработчиците от студиа на компанията по цялото земно кълбо, ще играят любими свои игри, за да подкрепят различни социални каузи, като дават възможност на световното гейминг общество също да се включи в инициативата

Екипът на Ubisoft Sofia, който работи по едни от най-харесваните игри в света, се включва в състезанието, за да помогне на каузата на Holdiay Heroes. Целта на съвместния им проект, част от Ubisoft Charity Jam, е да съберат дарения на стойност 5000 EUR, с които да помогнат на Празничните герои да осигурят истинска Коледа на поне 300 семейства с деца в нужда да имат пълна трапеза по време на коледните празници.

На 24 септември от 14:00 ч., разработчиците от софийското студио ще играят различни игри, докато са поставени в забавни и нестандартни условия. Всеки ще може да гледа това шоу абсолютно на живо в Twitch канала на Ubisoft. Водещ на събитието ще бъде любимият на родните геймъри Роро Кавалджиев, който познаваш от NextTV, и който е в редиците на празничните герои от самата им поява.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *