неделя, май 19, 2024
Спорт

Волейбол с мисия

Благотворителен волейбол турнир от Holiday Heroes

Стани част от Световното първенство по волейбол с Holiday Heroes

Стани част от голямата игра. Бъди доброволец. Участвай в организацията на Световното първенство по волейбол 2018 ?️????? Запишете се на и станете част от организацията на първия досега шампионат проведен в две държави – България и Италия! Родното участие ще се осъществи в три града Варна (9-23 септември), Русе (12-18 септември) и София (21-23 септември)! Ела и стани част от историята!

Празничните герои на лято 2017 Спортуват с мисия – Николай Николов, Методи Ананиев и Евгени Иванов

21 отбора, представители на социално-отговорни компании се включиха в четвъртия пореден турнир по плажен волейбол на Holiday Heroes. Евгени Иванов, Методи Ананиев, Николай Николов и шампионките по плажен волейбол Симона Николова и Йоана Николова станаха ментори в турнира.

Holiday Heroes – как работи дарителския процес на Празничните герои?

Питали ли сте се, как Holiday Heroes успява да дари, надежда и усмивки на семейство в нужда? Всяка година събираме и подготвяме празнични пакети с хранителни продукти и играчки. Съдържанието на всеки пакет се закупува, чрез събраните средства от дарения по време на кампании през годината. Проследете целия процес, като гледате видеото или прочете още за нас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *