петък, юли 19, 2024
Благотворителност

Кауфланд заедно с Holiday Heroes в благотворителна кампания 2016

За четвърти пореден път Holiday Heroes стартира благотворителната инициатива „Избери, Купи, Дари“ съвместно с Kaufland България. Мащабна акция за директно даряване на хранителни продукти е в подкрепа на кампания „Великден 2017“. Целта е хиляди семейства в нужда да получат празнични пакети с хранителни продукти, с които да прекарат с пълна трапеза светлия християнски празник.

“Избери, Купи, Дари“ ще се проведе от 15 март до 10 април 2017 г. в пет обекта на Kaufland в София. Всеки желаещ да стане част от празничните герои на България може да го направи всеки делничен ден от 18:00 до 20:30 ч., и от 12:00 до 16:00 часа през уикенда, като се включи като доброволец или закупи продукт и го дари на доброволците на Holiday Heroes. Всички събрани продукти ще станат част от празничните пакети, а процесът им на опаковане ще се предава на живо от 8 април до 11 април в YouTube канала на Празничните герои.

Ден първи, магазин Kaufland София-Младост.

Петя Кятовска е ръководител на отдел Клиентски маркетинг във верига магазини Kaufland Bulgaria​. Петя ни сподели, техните виждания и наблюдения над нашата работа. Изключително щастливи са да ни помогнат и тази кампания. Гледайте интересното интервю и споделете мнението си под клипа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *